mie. oct. 23rd, 2024

“Se lucrează intensiv la rețeaua de Apa și Canalizare în satul Gura Foii, aproximativ 400 m finalizați, la rețeaua de Apa în Bumbuia, cu tot cu cămine pentru branșamente gratuite la fiecare gospodărie, aproximativ 500 m finalizați.

Cateva strazi sunt pregătite de asfaltare care va începe chiar de mâine, astăzi au venit deja utilajele. Terminam în câteva zile cel mai înjurat drum din istoria localității, Gura Foii-Bumbuia prin pădure.

Străzile ce urmează sa fie asfaltate sunt: ieșirea din sat spre Valea Boului, ulita laterala spre familia Carp, ulita spre Georgeta Lita și Gheorghe Motoc , și ulita Florica Pitusi.

Săptămâna viitoare urmeaza pregătirea altor străzi, precum Uliță spre Crișan, ulita Catane spre familia Epure, Uliță Faget pe Lângă Gruia Ionita, ulita Fagetu spre stația de apă, precum și bucata neasfaltata de pe Garla. La Grădinița Bumbuia se lucrează ca în maxim o săptămână să fie finalizata.

Se lucrează de asemenea la Biblioteca Gura Foii , unde clădirea va fi schimbata radical, modernizata din toate punctele de vedere”, a precizat Radu Georgescu, primarul comunei Gura Foii.