lun. sept. 16th, 2024

Lucrările pentru apă şi canalizare avansează pe zi ce trece, la Gura Foii.

Radu Georgescu, a fost din nou pe şantier să vadă cum se desfăşoară totul.

Edilul a identificat şi problemele care au mai apărut pe parcurs, dar şi soluţiile pentru remedierea acestora.

“Am verificat stadiul lucrărilor de apă și canalizare în satul Gura Foii și Bumbuia.

În prezent se lucrează pe strada Avicola în Gura Foii atât pentru apa cât și pentru canalizare, lucrarea pe aceasta strada fiind realizată 85 %, iar de săptămâna viitoare se vor muta pe DC 112 strada principala de la DN7 spre Bumbuia.

Așteptăm încă 2 echipe de muncitori să înceapă lucrările tot in satul Gura Foii în Starceni și pe DC 108, de la Primărie spre Catanele.

În satul Bumbuia lucrările sunt la aproximativ 70 %, au fost ceva întârzieri în aprovizionarea cu materiale, au sosit racordurile și se va continua racordarea tuturor gospodariilor, după spusele echipei lucrarea va fi finalizata în 30 zile.

Este adevărat ca lucrările merg greu, se creează disconfort și mizerie peste tot, însă imediat după terminarea unei străzi se va curăța și readuce la forma inițială.

Îmi cer scuze pentru tot disconfortul creat, pentru neplăcerile pe care trebuie sa le suportați din cauza lucrărilor însă va rog să aveți răbdare și încredere ca totul este pentru binele nostru, pentru confortul nostru viitor.

Vă mulțumesc și vă asigur de tot sprijinul meu atâta timp cât voi conduce Primăria Gura Foii“, a precizat Radu Georgescu, primarul comunei Gura Foii.