mie. oct. 23rd, 2024

Primarul comunei Gura Foii, Radu Nicolae Georgescu, a depus astăzi jurământul la investirea sa în cel de al treilea mandat consecutiv. În căminul cultural din satul Bumbuia, împreună cu consilierii locali aleși să reprezinte interesele cetățenilor, a jurat să respecte constituția și legile țării, și să își dea toată silința pentru bunăstarea locuitorilor.

Iată ce a declarat Radu Georgescu după depunerea jurământului :”Am depus astăzi jurământul pentru încă un mandat de primar al comunei Gura Foii, fiind singurul primar care a reușit sa obțină al treilea mandat consecutiv în istoria comunei noastre. Asta îmi spune ca sunteți mulțumiți de ceea ce am reușit sa fac în comuna noastră și aveți încredere în planul meu pentru viitorul comunei.
Mi-am asumat încă de acum 8 ani proiectele mari ale comunei, Apa și Canalizare, străzi asfaltate în toată comuna, iluminat inteligent , Școală nouă, grădinițe noi, toate cu sisteme moderne de încălzire cu pompe de căldură si ventiloconvectoare, înființare rețea de GAZE NATURALE, cadastrarea gratuită a întregii localități, Biblioteca nouă, Cămin cultural nou, locuri de joacă în fiecare sat, teren sintetic multifuncțional cu nocturnă, și multe altele pe care le vedeți astăzi la noi în localitate .
Deși avem o comună mica și săracă am muncit pentru a face totul prin Fonduri europene nerambursabile, prin programe guvernamentale , prin asocieri cu Consiliul Județean Dâmbovița, alături de Corneliu Stefan!
Astăzi pornim la un drum nou, cu o vastă experiență în spate și îmi doresc să finalizăm cât mai repede proiectele mari amintite și să obținem alte fonduri pentru că mai sunt multe lucruri de făcut.
Așa să ne ajute Dumnezeu!!!”