27 aprilie 2024
Răcari: “În prag de sărbătoare, orașul nostru strălucește de tradiție și bucurie!”

Răcari: “În prag de sărbătoare, orașul nostru strălucește de tradiție și bucurie!”

Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins şi oraşul Răcari!

Colinde, cadouri, zâmbete şi îmbrăţişări! Sunt ingredientele unor sărbători cu bine, iar oamenii se bucură de tradiţii şi de frumos.

Primarul Marius Caraveţeanu şi colegii săi din Primăria Răcari au fost şi de această dată ajutoare de nădejde pentru Moş Crăciun, iar darurile au ajuns în toate localităţile.

“În prag de sărbătoare, orașul nostru strălucește de tradiție și bucurie.

De-a lungul ultimilor 15 ani, am reușit să aducem magia sărbătorilor în fiecare școală din Răcari, oferind copiilor întâlnirea așteptată cu Moș Crăciun.

Într-un regal de colinde și veselie, Moș Crăciun, înconjurat de Crăciunițe și spiriduș, a făcut popas la Grădinița Ghimpați, Școala Răcari, Grădinița Răcari și Liceul Răcari. Copiii au pregătit cu emoție cântece și poezii, iar Moșul le-a răsplătit entuziasmul cu daruri pline de generozitate.

A doua zi Moșul alături de ajutoarele sale, a vizitat Grădinița cu program prelungit din Ghergani, unde copiii așteptau nerăbdători. Fiecare poezie și fiecare cântec al micuților au fost răsplătite cu zâmbete și daruri.

Traseul a continuat la Grădinița cu program normal, apoi la Școala Ghergani, unde uralele și aplauzele copiilor au întâmpinat cu căldură sosirea lui Moș Crăciun. Fiecare unitate școlară a fost o oprire plină de bucurie și emoție, iar Moșul și-a îndeplinit misiunea cu inimă deschisă.

De la Grădinița Mavrodin la Școala Colacu și Grădinița Săbiești, Moșul a fost întâmpinat cu aceeași bucurie contagioasă, mulțumindu-i pentru darurile aduse.

În final, Moșul a ales să aducă zâmbete și în inimile bătrânilor de la Centrul Rezidential pentru Persoane Vârstnice Ghergani. Colindele corului de copii au împărțit căldură și emoție, creând un moment memorabil pentru cei în vârstă.

Până data viitoare să auzim numai de bine!

Marius Caraveteanu,

primarul orașului Răcari

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial