2 mai 2024
“Vă cer să facem presiune politică pe administraţia Boriga”

“Vă cer să facem presiune politică pe administraţia Boriga”

“Am fost ales președinte al Organizației Municipale PSD Târgoviște.

Desigur, primul comentariu la care sunt obligat este acela de a le mulțumi din suflet tuturor colegilor care au crezut și cred în mine. Sunt mândru că îi am alături și ei știu asta!

Dragi prieteni, decizia de a conduce filiala municipală a Partidului Social Democrat presupune asumarea responsabilă și lucidă a unui demers cu obiectiv impus: avem datoria morală și obligația administrativă să redăm demnitatea municipiului Târgoviște și târgoviștenilor!

Nu e un moft să oferi oamenilor respectul pe care îl merită. Nu e un moft să le oferi cuviință în comportament. Nu e un moft să-i tratezi cu decență. E doar simpla înțelegere a misiunii și rolului în comunitate.

Dacă pricepem asta, (mai) avem o șansă”, a declarat preşedintele PSD Târgovişte, Cristi Stan.

“PSD Târgovişte trebuie să fie organizaţia fanion a judeţului Dâmboviţa. Suntem în municipiul Târgovişte cu un primar PDL la al doilea mandat, iar în Consiliul Local Municipal nu avem o majoritate stabilă.

Datoria PSD Târgovişte este să dea un primar şi o majoritate în Consiliul Municipal pentru 2016, sau poate chiar mai devreme, dacă vom avea alegeri anticipate.

E bine că nu vom primi pe cei care au avut poziţii importante în PDL, dar e bine să ţinem uşile partidului deschise pentru a atrage cât mai mulţi membri, inclusiv tineri, intelectuali şi oameni de afaceri.

Am dus bine bătălia în Consiliul Local, însă nu am reuşit să rezolvăm unele dintre problemele importante. Nu am reuşit să avem un consiliu de administraţie la Compania de Apă.

Trebuie să intrăm şi să rezolvăm problemele pe care şi unii dintre noi le-am reclamat, şi presa locală, dar şi unele instituţii ale statului. Totodată, nu am reuşit să rezolvăm problemele Termica, pentru care trebuie găsită o soluţie de redresare sau o alternativă. Avem obligaţia ca până în septembrie, să existe o soluţie pentru Termica. De asemenea, trebuie să facem presiuni pentru ca cele trei proiecte majore ale Târgoviştei să intre pe făgaşul normal.

În privinţa Planului Integrat de Dezvoltare Urbană nu s-au înţeles cui trebuie să dea lucrările, iar la reabilitarea Centurii, lucrările s-au dus spre firmele CAST şi PROCOR.

Vă cer să facem presiune politică pe administraţia Boriga pentru punerea în aplicare a proiectelor. Din iunie 2015, banii vor fi pierduţi”, a subliniat Adrian Ţuţuianu, şeful PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial