28 aprilie 2024
“USL Dâmboviţa se pregăteşte cu seriozitate şi responsabilitate pentru confruntarea electorală”

“USL Dâmboviţa se pregăteşte cu seriozitate şi responsabilitate pentru confruntarea electorală”

“Multe speculaţii s-au făcut şi probabil se vor mai face pe tema alianţei politice dintre cele trei partide care compun Uniunea Social Liberală. Ba că sunt diferenţe doctrinare insurmontabile, ba că oamenii din teritoriu nu se înţeleg, ba că sunt orgolii prea mari… Toate aceste ipoteze emise, cu pretenţii de analiză politică, de către adversarii politici sunt menite să dinamiteze USL şi să mai reducă, dacă se poate, din încrederea de care Uniunea Social Liberală se bucură în rândul oamenilor.

Dincolo de aceste teorii, USL Dâmboviţa se pregăteşte cu seriozitate şi responsabilitate pentru confruntarea electorală, deloc uşoară, de care ne apropiem cu paşi repezi. Atât liderii, cât şi membrii Uniunii sunt decişi să contracareze efectul “armelor” neconvenţionale din arsenalul de luptă al PDL, pentru a reuşi să realizeze schimbarea atât de necesară şi de aşteptată. Dâmboviţenii s-au săturat de maniera dispreţuitoare cu care au înţeles să conducă democrat-liberalii, de minciuni şi de nesiguranţa zilei de mâine . Cei care au intrat, din partea USL, în bătălia politică au înţeles miza şi şi-au asumat responsabilitatea candidaturii. La fel de bine ştiu că şi victoria în aceste alegeri înseamnă un început de drum extrem de dificil, cu muncă susţinută, de rezultatele căreia se leagă speranţele tuturor.

Lista candidaţilor USL pentru primării, consilii locale şi Consiliul Judeţean este aproape definitivată, acesta reprezentând un pas foarte important în pregătirea pentru alegeri. Recent, a fost confirmată, de data aceasta oficial, candidatura pentru Primăria Municipiului Târgovişte, intrând în cursă, sub sigla USL, liberalul Gabriel Grozavu. Mai mult ca sigur că ştiţi, candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost anunţată oficial, asumată şi confirmată cu mai mult timp în urmă, în această competiţie extrem de importantă intrând senatorul PSD Adrian Ţuţuianu.

Nu va fi deloc uşor, dar implicarea fiecăruia dintre noi, fie că vorbim de membrii sau de simpatizanți, de dâmboviţenii care vor să le fie reprezentate, cu adevărat, interesele, va conta foarte mult. Credem în victoria candidaţilor noştri şi ne vom mobiliza pentru a o obţine. De ea depinde schimbarea în bine de care are nevoie Judeţul Dâmboviţa!”, spune Cornelius Ştefan, preşedintele TSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial