26 aprilie 2024
Păzea, vine poliția! Vezi cum s-au lăsat controalele FULGER ale agenților dâmbovițeni

Păzea, vine poliția! Vezi cum s-au lăsat controalele FULGER ale agenților dâmbovițeni

RAZIE ÎN ORAŞUL FIENI ŞI COMUNELE ARONDATE

Poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6800 de lei

În urma unei razii organizate în oraşul Fieni şi comunele Moroieni, Pietroşiţa, Buciumeni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Fieni, au verificat mai multe societăţi comerciale şi au controlat în trafic peste 30 de autovehicule.

Cu această ocazie, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6800 de lei, din care 7 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie rutieră, 4 pentru desfăşurarea de activităţi comerciale ilicite şi 3 pentru nerespectarea legislaţiei în domeniul silvic.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 18 baloţi de cetină de brad, cu greutatea de aproximativ 300 de kilograme şi 3 metri steri de material lemnos, esenţă fag.

Conducător de moped, fără permis de conducere, depistat de poliţişti !

Poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul C.D., de 66 de ani, din comuna Costeştii din Vale, în timp ce conducea un moped.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped de art. 86 alin.1 din O.U.G 195/2002.

Un conducător auto a fost depistat de poliţişti la volanul autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice !

În jurul orelor 20:45, pe bulevardul Unirii din municipiul Târgovişte poliţiştii rutieri au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de numitul M.S., de 29 de ani, din localitate, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial