6 mai 2024
Pucioasa – Tatăl a patru copii, rămas fără vedere, are nevoie urgentă de ajutor

Pucioasa – Tatăl a patru copii, rămas fără vedere, are nevoie urgentă de ajutor

cazumMă numesc Dumitru Tudorache, din Pucioasa, sunt tată a patru copii dintre care doi minori, de opt şi respectiv trei ani, sufăr de o boală oculară numită retinopatie pigmentară, atrofie optică secundară şi cataractă şi am posibilitatea de a beneficia de tratamentul cu implant de celule stem care se ştie că înlocuiesc celulele bolnave, în Bankok, Thailanda, unde funcţionează un centru medical american, care m-a acceptat ca pacient la o dată estimativă 15 august a.c.

Aşteptările în urma acestui tratament sunt încurajatoare, aşa după cum reiese din scrisoarea de acceptare primită de la centru. Mă aflu în situaţia de a nu avea banii necesari intervenţiei, respectiv 22.500 dolari plus banii de avion pentru două persoane, fapt pentru care fac apel la organizaţii şi persoane fizice în măsură să mă ajute în acest scop.

Redarea chiar numai în parte a vederii ar fi nu doar prilejul de a putea vedea chipul celor din preajma mea, dar mi-ar da posibilitatea de a găsi un loc de muncă, fiind calificat ca jurist şi profesor, dată fiind starea actuală nu m-am putut angaja.

Vă mulţumesc pentru înţelegere şi susţinere!

Donaţiile se pot face în conturile:

CONT IBAN ÎN EURO: RO 29CECEDB05B2EUR 0767241

COD SWIFT: CECEROBUX X X

CONT IBAN ÎN LEI: RO50CECEDB0102ROM0018176

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial