27 aprilie 2024
Pucioasa: “Sunt sigur că, timp de trei zile, ne vom distra pe cinste şi vom uita de greutăţile cotidiene”,

Pucioasa: “Sunt sigur că, timp de trei zile, ne vom distra pe cinste şi vom uita de greutăţile cotidiene”,

puc-prim„A trecut un an de zile de la ediţia precedentă, ediţia a XVI-a a Zilelor oraşului Pucioasa, atunci a fost un eveniment important pentru mine şi sper eu că va deveni un moment important şi în istoria oraşului, pentru că anul trecut, în prima zi a Sărbătorilor, am luat decizia de a-mi anunţa candidatura la Primăria oraşului Pucioasa.

Alegerile au trecut, rezultatul îl ştiţi cu toţii, iar acum, la aproape două luni de la învestirea mea în funcţie şi a echipei PSD, pot să vă spun că facem zi de zi efort să nu dezamăgim, facem în fiecare zi eforturi să fim aşa cum am promis: oneşti, transparenţi, echilibraţi, să aducem culoare în oraşul Pucioasa şi, mai presus de orice, să aducem speranţă.

Revenind la Zilele Oraşului, ediţia a XVII-a, vreau să vă spun câteva lucruri: cred că este primul moment în care vom putea avea un contact direct, în care să ne putem simţi unii pe ceilalţi, locuitorii să vadă cum gândim noi lucrurile în oraşul Pucioasa, care este strategia noastră, ce vrem să facem… Noi vrem să vedem care este feedback-ul şi mai departe să luăm deciziile corecte pentru oraşul Pucioasa.

Cred că dacă ne vom uni, dacă vom lăsa interesele mărunte pe planul secund, dacă vom fi mai corecţi, dacă ne vom respecta, viitorul oraşului Pucioasa va fi altul decât cel de acum. Eu cred că vom depăşi statutul de oraş prăfuit şi a fi locuitor al oraşului Pucioasa va fi din nou o mândrie.

Am pus suflet şi am depus mult efort, iar dacă ceva nu este aşa cum locuitorii şi-au dorit, eu îmi cer scuze. Mulţumesc celor care au pus suflet alături de noi, din afara Primăriei.

Sunt sigur că, timp de trei zile, ne vom distra pe cinste şi vom uita de greutăţile cotidiene”, a declarat primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial