20 aprilie 2024
PUCIOASA – Recalificarea şomerilor peste 45 de ani!

PUCIOASA – Recalificarea şomerilor peste 45 de ani!

Asociatia Centrul National pentru Protectia Mediului impreuna cu Consiliul Judetean Dambovita si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortelor de Munca Dambovita incep astazi 2 februarie, in localitatea Pucioasa recalificarea a peste 35 de someri peste 45 de ani. Cursurile sunt organizate in localitatea Pucioasa in cadrul unui proiect finantat prin POSDRU in valoare de aproximativ 500.000 de euro.

Aceste prime doua cursuri de recalificare, respectiv dulgher-tamplar si macelar fac parte dintr-un obiectiv mult mai amplu. Astfel pana la sfarsitul anului, vor fi recalificati 200 de someri si in alte meserii: baby sitter, sudor sau mecanic auto sau meserii pentru care AJOFM Dambovita va obtine o noua acreditare.

Pentru toate aceste cursuri costurile sunt suportate din fonduri europene iar participarea cursantilor este sustinuta prin subventii. Mai mult decat atat, toti absolventii vor fi consiliati ulterior in procesul de reangajare, motiv pentru care organizatorii au incheiat protocoale cu primariile locale si mentin un dialog permanent cu angajatorii din judet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial