5 mai 2024
Pucioasa: Lemne şi porumb, în hambarul… poliţiştilor!

Pucioasa: Lemne şi porumb, în hambarul… poliţiştilor!

Transportatorii de material lemnos, în atenţia poliţiştilor dâmboviţeni!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pucioasa au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară condusă de numitul S.C., de 38 de ani, din comuna Finta.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că susnumitul transporta cantitatea de 3,85 mc de material lemnos, fără a deţine documente legale de transport.

Totodată, un alt conducător auto, în vârstă de 34 de ani, din comuna Măneşti, a fost depistat în timp ce transporta cantitatea de 0,7 mc material lemnos, de esenţă ştejar, fără a deţine documentele legale de provenienţă.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a celor doi bărbaţi, conform art. 19 alin 1 lit b din Legea 171/2010.

Ca şi măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de material lemnos.

1000 de kilograme de porumb, confiscate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au desfăşurat acţiuni pentru depistarea şi sancţionarea ilegalităţilor din domeniul panificaţiei, ocazie cu care au identificat un bărbat, în timp ce oferea spre comercializare cantitatea de 500 de kilograme de porumb, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă.

O acţiune similară a fost organizată şi de poliţiştii găeşteni, în urma căreia au fost depistate 500 de kilograme de porumb, transportate ilegal.

În ambele situaţii , poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională conform Legii 12/1990, iar cantitatea de 1000 de kilograme de porumb a fost ridicată în vederea confiscării.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial