5 mai 2024
Pucioasa – Băiatul ăsta s-a crezut în VESTUL SĂLBATIC! Prins cu pistol şi 30 de cartuşe!

Pucioasa – Băiatul ăsta s-a crezut în VESTUL SĂLBATIC! Prins cu pistol şi 30 de cartuşe!

Un tânăr a fost depistat de poliţişti în timp ce deţinea fără drept o armă neletală şi muniţie aferentă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa l-au depistat pe numitul C.I, de 25 de ani, din localitate, în timp ce deţinea fără drept un pistol cu gaze şi 30 de cartuşe de calibru 9 mm.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine documente legale de provenienţă pentru arma neletală şi muniţia aferentă.

Pe numele tânărului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art 134 din Legea 295/2004, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic 2 bărbaţi în timp ce conduceau mopede, fără a deţine permise de conducere

Poliţiştii rutieri i-au depistat pe numiţii M.D, de 37 de ani, şi P.F., de 40 de ani, ambii din comuna Băleni, în timp ce conduceau pe DJ 711 mopede, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţii legale prin Parchet

545 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii dâmboviţeni, în urma unei acţiuni organizate pe linia asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului

251 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor au acţionat în sistem integrat pe raza de competenţă, pentru asigurarea vizibilităţii poliţiei în mediul stradal şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natura penală şi contravenţională.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat un număr de 545 de sancţiuni contravenţionale, din care 453 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie conform O.U.G 195/2002, 28 pentru sancţionarea unor fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice în conformitate cu Legea 61/1991 şi 17 pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990, valoarea totală a acestora însumând 86.620 de lei.

Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare totală de 5.768 de lei.

Poliţiştii rutieri au procedat la sancţionarea a 53 conducători auto pentru exces de viteză.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial