26 aprilie 2024
Pucioasa – A căzut de la 7 metri când monta geamuri. Coincidenţa care i-a salvat viaţa

Pucioasa – A căzut de la 7 metri când monta geamuri. Coincidenţa care i-a salvat viaţa

caz6Un muncitor de 48 de ani a fost grav rănit, după ce a căzut de la 7 metri înălţime, în timp ce monta ferestrele unei vile.

A avut însă noroc, căci clientul sau, medic de profesie, era acasă; i-a acordat imediat primul ajutor şi a făcut toate manevrele de salvare, până la sosirea echipajului de la ambulanţă. caz2cazLucrătorul s-a dezechilibrat când lucra la mansardă, şi se pare că nu purta casca de protecţie.

Accidentul de muncă a avut loc în cartierul Diaconeşti, din Pucioasa. Echipa de muncitori venise să monteze ferestrele locuinţei unui medic de la spitalul judeţean din Târgovişte.

caz3Dr. Mihai Popa, proprietarul casei: „Un angajat al firmei care montează tâmplăria la casa care se afla în construcţie, cu care avem un contract legal, în vigoare, s-a dezechilibrat şi a căzut de la balconul locuinţei.”

caz1Medicul spune că victima a fost conştientă tot timpul. Ambulanţa a ajuns foarte repede şi l-a transportat pe rănit la spitalul din Târgovişte. Căzătura îi putea fi fatală. caz4Medicii spun că bărbatul a avut mare noroc că a căzut pe grămadă de nisip, pentru că la numai câţiva centimetri se aflau trepetele din beton ale locuinţei.

caz5Cazul este anchetat de poliţişti, dar şi de inspectorii de muncă. Cei din urmă vor să afle din ce cauză muncitorii nu erau echipaţi corespunzător la serviciu, mai ales că lucrează la înălţime, iar casca de protecţie este obligatorie.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial