8 mai 2024

PSD – DE CE ÎI ESTE LUI IOHANNIS FRICĂ DE DEZBATERI?

ponta-iohannisCOMUNICAT DE PRESĂ

DE CE II ESTE LUI IOHANNIS FRICĂ DE DEZBATERI?

          PENTRU CĂ NU POATE RĂSPUNDE LA TEMA RETROCEDĂRILOR CUMPLITE FĂCUTE DE EL IN SIBIU! SI-A DAT BISERICII SI FORUMULUI LUI JUMĂTATE DIN ORAŞ!

        Din 1976 de cereri de retrocedare, le-a dat aviz pozitiv doar la cele pentru el! Este vorba de retrocedarea, in Sibiu, doar a clădirilor care aparţin in prezent bisericii de care aparţine domnul Iohannis, dar si Forumului Germanilor din Sibiu.

       Au existat 1976 de cereri de retrocedări. Majoritatea, nesoluţionate. In schimb, s-au retrocedat, către Biserica Evanghelica si Forumul Democrat, condus chiar de Iohannis!

       Lista clădirilor retrocedate in Sibiu, si care au ajuns fie la Biserica Evanghelica, fie la FDGR, cuprinde: Muzeul National Brukenthal, Liceul Teoretic Brukenthal, Palatul Copiilor, Spitalul de Pneumoftiziologie, Liceul de Arta, Sediul Direcţiei Sibiu a Arhivelor Naţionale, Clubul Sportiv Şcolar Şoimii Sibiului, Complexul de servicii comunitare “Prichindelul”, Căminul de Bătrâni din strada George Coşbuc, Clădiri din Complexul Muzeal Astra.

         AZI, TOATE INSTITUTIILE PUBLICE DIN ACESTE LOCATII PLĂTESC CHIRIE, DIN BANII ROMÂNILOR, CĂTRE BISERICA LUI IOHANNIS SI CĂTRE FORUMUL LUI!

       Domnul primar a soluţionat doar 164 de cereri, toate pentru Biserica Evanghelica si FDGR. Restul, din 1976 de cereri, incă nesoluţionate!

       Asta spune de fapt cât de necinstit este acest Klaus Iohannis, care a fugit toată campanie de Victor Ponta si de presă, pentru a nu da socoteală pentru ce a făcut!

Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

 

COMUNICAT DE PRESĂ

KLAUS IOHANNIS NEDEMN PENTRU UN CANDIDAT LA PREŞEDINŢIE!

         Klaus Iohannis fuge, din nou, de o confruntare televizată cu Victor Ponta! A refuzat să meargă la televiziunile care il critică, deşi Victor Ponta a mers la televiziunile care il critică. In schimb, Klaus Iohannis a preferat să jignească jurnalistii, inclusiv pe cei care l-au primit.

Şi marti si miercuri, a mâncat bataie in dezbateri si a cerut ca emisiunea să se termine mai repede. La Realitatea Tv si B1 Tv a venit forţat, desi aceste televiziuni il sustin pe Iohannis in campanie. Pe ”teren propriu”, Iohannis a fost infrânt categoric de Victor Ponta si a arătat cât de NEPREGATIT este să conducă România.

         Iohannis a preferat să meargă doar la televiziunile care ii sunt ostile premierului Victor Ponta. Prin această atitudine Iohannis dă dovadă de maximă laşitate! Iohannis este si ipocrit, a sustinut timp de o săptămână că vrea o dezbatere pe o platformă neutră, dar el insusi participă doar la acele dezbateri organizate de posturi băsiste, care il apără pe el! Chiar si asa, Victor Ponta l-a facut KO.

        Candidatul ACL are o atitudine de pierzător –un şef de stat trebuie să fie in primul rând vertical şi curajos. Iohannis este fricos şi nepregătit.

        Am constatat uriasa diferentă de pregatire dintre cei doi– Iohannis este mult mai slab decât Victor Ponta nu doar in atitudine, ci pe fond, pe competenţă, informaţii şi consistenţă. Asta arată ce fel de preşedinte ar fi Iohannis – un preşedinte slab pentru România.

        Cele doua dezbateri au arătat un Iohannis gafeur şi care nu stie nimic despre ţara pe care vrea să o conducă.

        Iohannis a fugit de 2 din cele 4 dezbateri ăi a fost bătut la celelalte 2 dezbateri de către Victor Ponta.

       Acest lucru ne rămâne după aceste dezbateri – Iohannis un politician nepregătit să fie preşedinte şi căruia ii este frică de dezbateri.

                                                                                         Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ

ASTĂZI, TOŢI ALEŞII ACL AU FOST PUŞI SĂ FACĂ CONFERINŢE DE PRESĂ PENTRU A ACOPERI LAŞITATEA LUI IOHANNIS. AU FOST PUŞI SĂ SPUNĂ MINCIUNI, TOCMAI PENTRU CĂ NU POT RECUNOAŞTE ADEVARUL

          Legat de solicitarea lui Klaus Iohannis privind convocarea Parlamentului pentru respingerea Legii amnistiei şi graţierii Organizaţia PSD Dâmboviţa face următoarele precizări:

1. Iohannis a demonstrat incă odată cât de nepregătit şi demagog este. Un primar nu poate convoca Parlamentul României! Iohannis avea parlamentari in conducerea Parlamentului, care puteau cerea asta, dacă doreau cu adevărat. Dar Iohannis este doar un demagog.

2. LEGEA AMNISTIEI ŞI GRAŢIERII ARE AVIZ NEGATIV DE LA MINISTERUL JUSTITIEI! LEGEA nu este susţinută de nimeni! Iohannis pur si simplu a minţit că Victor Ponta sau PSD ar susţine o astfel de lege.

3. Iohannis este un mare demagog, pentru că nu cere demisia din Parlament a colegilor săi care au decizii definitive de condamnare sau incompatibilitate sau a căror arestare se cere!

4. Ar trebui să ii ceară demisia lui Mircea Roşca, pentru că DNA cere arestarea acestui parlamentar liberal. La PSD, Viorel Hrebenciuc a avut curaj să işi dea demisia intr-un caz similar. La ACL, Iohannis il tine in braţe pe Roşca! După cum ii tine in braţe şi pe Akos Mora – declarat definitiv in incompatibilitate; Tudor Chiuariu – condamnat definitiv. De asemenea, sunt oameni a căror urmărire penală a fost blocată de PNL – Varujan Vosganian, Victor Paul Dobre.

IOHANNIS II APĂRĂ PE ACEŞTI OAMENI, CĂRORA NU LE CERE DEMISIA DIN PARLAMENT! Să nu uităm insă că, la acest moment, in puşcărie au intrat oameni importanti din PNL, ca Sorin Roşca Stănescu, care ne dădea lecţii in Parlament despre anticorupţie.

         Iohannis este înconjurat de penali, e înconjurat de oamenii lui Băsescu, dar foloseşte această temă pentru a fugi de dezbaterile cu Ponta, unde a fost pus in majoră dificultate.

         ÎNCHEIEM CU ÎNDEMNUL CĂTRE ROMÂNI SĂ VINĂ LA VOT! PE 16 NOIEMBRIE, TREBUIE SĂ ALEGEM, CUM SPUNEA TUDOR GHEORGHE, UN CANDIDAT VIU, PE VICTOR PONTA– preşedintele care uneşte, un om mândru că este român si care vrea să fie alături de noi toţi – de pensionari, de cei ce muncesc, de tineri, de toţi oamenii activi – de toţi cei care vor o Românie Puternică!

                                                                 Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial