20 aprilie 2024

PSD Dâmboviţa şi-a demonstrat FORŢA în faţa PNL! “Şi-a arătat impotenţa electorală în judeţ!”

www.mariusbuga.ro_images_tutus1“Suntem acolo unde ne-am propus noi, ca organizaţie judeţeană şi ca alianţă, rezultatele din sondajele de opinie sunt confirmate de realitatea urnelor.

Am centralizat rezultatele din 387 secţii de votare din cele 432, acestea reprezentând 89,58%.

Alianţa PSD-UNPR-PC – 49,27%, respectiv 67.141 voturi;

PDL – 13,8%, respectiv 18.800 voturi;

PNL – 9,26%, respectiv 12.617 voturi,

PMP – 4,93%, respectiv 6621 voturi.

Am centralizat parte din datele pe municipiul Târgovişte, unde rezultatele sunt următoarele:

Alianţa PSD-UNPR- PC – 34,85%,

PDL – 10,87%;

PNL – 10%;

PMP – 9,93%;

PRM – 4%;

PP-DD – 5,5%;

Forţa Civică – 4,1%;

Mircea Diaconu – 12,53%. Rezultatele sunt pe baza centralizării datelor din 23 secţii de votare din 65.

Un rezultat remarcabil am obţinut la Hulubeşti, unde avem 1553 voturi valabile exprimate, iar PSD are 976 voturi, adică 62,84% (9 mandate).

Mă bucur că al doilea partid politic în judeţ este PDL. Sunt fericit că PNL şi-a arătat impotenţa electorală în judeţ. Sper ca domnul ăsta, care a perturbat în ultima lună normala desfăşurare a campaniei electorale de la PNL, nu-i mai pronunţ numele, să-şi dea demisia, pentru că este cu 5% sub scorul partidului la nivel naţional.

Sper ca cei din PNL să aibă înţelepciunea să-şi nominalizeze lideri locali responsabili şi să înţeleagă că locul lor este alături de noi şi că refacerea USL reprezintă o prioritate. Este o lecţie pe care le-am administrat- o celor care au un comportament de golani.

Electoratul din Dâmboviţa a respins corpuri străine intereselor acestui judeţ. PNL nu a reuşit să îşi adjudece victoria, în nici o localitate, iar rezultatele din unele localităţi arată managementul dezastruos al celui care sper eu că a condus până astăzi PNL Dâmboviţa.

În ce priveşte PSD, după ce ne odihnim câteva zile, vom face o analiză foarte serioasă a prestaţiei fiecărei organizaţii şi a fiecărui lider. Sunt dezamăgit de unii lideri şi unele organizaţii. Mă refer la tot felul de lideri. Cu siguranţă PSD Dâmboviţa se va plasa în top 10 la nivel national”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial