19 aprilie 2024

PSD Dâmboviţa se leapădă de membrii necredincioşi!

fanut-costea„În ședința Biroului Politic Județean au fost aprobate graficele de întâlnire la nivelul organizațiilor locale. Vom avea conferințe de alegeri, drept pentru care s-a aprobat calendarul întâlnirilor în toate cele 89 de localități, întâlniri care presupun un prim contact cu organizațiile, un raport de activitate, fapt pentru care în teritoriu lucrurile deja au început să se miște.

Avem nevoie să ne reanalizăm colegii care sunt membri PSD, în sensul în care să vedem dacă opțiunea lor a rămas în continuare aceea de a fi membri ai Partidului Social Democrat.

Un partid puternic, cum suntem noi, are nevoie în continuare de membri și eu sper să aducem oameni care să fie într-adevăr alături de noi și nu doar membri pur și simplu.

În Biroul Politic am hotărât excluderea dlui Păun Marin de la Organizația Ciocănești. De asemenea, am desemnat o conducere interimară la nivelul Organizației PSD Râul Alb în persoana dlui primar Preda Cătălin.

În cadrul ședinței BPJ s-a format un colectiv de a purta discuții cu partenerii din coaliție. Este un lucru foarte important pentru că este nevoie înainte de toate să dialogăm în cadrul acestei alianței cu colegii de la PC și mai ales cu colegii de la UNPR.

Cred că ar trebui să ne evaluăm cu toții, să ne reevaluăm atitudinea atât noi, cât și UNPR, avem nevoie de colaborare. Trebuie să existe o colaborare, dacă tot vorbim de compromis politic, trebuie să existe o colaborare pentru că suntem într-o alianță la nivel de guvernare, dar de foarte multe ori cuvintele dărâmă tot.

Până nu terminăm cu ironiile și înțepăturile cred că nu se va întâmpla nimic în România și nici în Dâmbovița”, spune vicepreședintele PSD Dâmbovița, Fănuț Costea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial