25 aprilie 2024
Protestul #șîeu. România intră, vineri, la 15:00, într-o grevă de 15 minute

Protestul #șîeu. România intră, vineri, la 15:00, într-o grevă de 15 minute

154887Zeci de companii private, asociaţii, hoteluri, baruri, restaurante, cofetarii, antreprenori, dar şi instituţii publice din România intră, vineri, 15 martie, la ora 15:00, într-o grevă de 15 minute.

Vor participa la protestul faţă de lipsa autostrăzilor din România iniţiat de Ştefan Mandachi, un antreprenor care a construit singur un metru de autostradă, la ieşirea din Suceava. Vineri, sute de angajaţi din toată ţara îşi vor opri activitatea pentru a atrage atenţia că ţara nu are autostrăzi.

“Dacă eşti profesor, lasa elevii 15 minute în plus în pauză. Dacă eşti zidar, lasă mistria jos 15 minute. Dacă eşti şofer, lasă maşina 15 minute pe avarii. Dacă vrei să pleci din România, mai stai 15 minute”, este îndemnul lui Ștefan Mandachi.

Acest îndemn a convins o mulţime de patroni şi angajaţi din toate colţurile ţării să participe la protestul “România vrea autostrăzi #şîeu”.

Inclusiv controlorii de la ROMATSA, un salon de masaj erotic din Capitală şi o companie internaţională de retail, mobilă şi decoraţiuni se alătura iniţiativei. La fel şi instituţii publice, printre care primării şi consilii judeţene.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial