mie. oct. 23rd, 2024

În perioada 23-25 ianuarie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa vor asigura măsurile de ordine publică, însoţirea şi protecţia participanţilor şi a mediului ambiant la mai multe acţiuni de protest autorizate care se vor desfăşura în municipiile Târgovişte şi Moreni, astfel:

– 23.01.2012 – adunare publică (miting şi marş de protest) autorizată în mun. Târgovişte în intervalul orar 13.00-15.00; traseul de deplasare: bvd. Carol I-str. Poet Grigore Alexandrescu-bvd. Libertăţii-Piaţa Tricolorului;

– 23-25.01.2012 – adunări publice (mitinguri şi marşuri de protest) autorizate în mun. Moreni în intervalul orar 15.00-17.00; traseul de deplasare: Parcul central-bvd. Cpt.Ion Pantea-Piaţa agroalimentară-intersecţia cu str. Culturii şi retur.

La aceaste adunări publice se estimează participarea unui număr mare de persoane din judeţul Dâmboviţa. Jandarmeria Dâmboviţa face pe această cale un apel la toţi participanţii să să dea dovadă de un comportament civilizat şi să nu recurgă la acte de violenţă pentru ca întreaga activitate să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

* * * Totodată le mulţumim cetăţenilor că au înţeles să se manifeste paşnic la acţiunile de protest desfăşurate în peroada 13-22 ianuarie a.c. în mun. Târgovişte, mun. Moreni şi or. Găeşti.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA