Dum. sept. 8th, 2024

Protestul angajaților de pe platforma industrială din Găești, început la prânz, de angajații schimbului unu, este continuat acum și de către cei din schimbul doi.

Oamenii sunt nemulțumiți de salariile primite, de faptul că vechimea în muncă obținută în afara fabricii nu le mai este recunoscută, dar sunt reclamații privitoare și la condițiile de muncă specifice, mai exact pauza de masă este redusă și transformată în muncă depusă pentru alimentarea postului de lucru.

Revoltați de pasivitatea și lipsa de măsuri a reprezentanților sindicali, oamenii au ieșit să discute cu cineva din conducere, iar pentru luni, așa cum se aude pe filmare, este anunțată GREVĂ GENERALĂ.

Primim mesaje de la oameni care au luat astăzi lichidarea în sume foarte mici, plecând de la 490 lei, oameni care spun că le-a ajuns cuțitul la os și că nu mai pot continua în aceste condiții.

Suntem alături de oameni și promitem să le facem auzită vocea în continuare.

Așteptăm cu deosebit interes rezultatul negocierilor mult dorite de către angajați, și evitate din câte se pare, de către factorii decizionali.

articol de Liviu Lazăr,

reporter special targovistenews.ro