28 aprilie 2024
Proiect educațional adresat tinerilor cu performanțe deosebite. În program vor intra 25 de participanţi, între 20 și 25 de ani, care conduc schimbarea

Proiect educațional adresat tinerilor cu performanțe deosebite. În program vor intra 25 de participanţi, între 20 și 25 de ani, care conduc schimbarea

Fundația Leaders lansează programul THE Leadership School, un nucleu ce reunește cei mai promițători tineri din România, cu potențialul de a remodela viitorul

  • În cadrul programului, participanții învață și experimentează
    leadership-ul, își confruntă limitele și își testează creativitatea și capacitatea de reziliență
  • Programul se adresează tinerilor care se remarcă prin dinamism, inovație și excelență în domeniul lor de activitate

București, 7 martie 2024

Fundația Leaders lansează THE Leadership School, un nou proiect educațional adresat tinerilor cu performanțe deosebite din întreaga țară, un incubator de elită care le redefinește potențialul, le antrenează abilitățile și pregătește scena pentru viitorul lor ca lideri.

În program vor intra un număr de 25 de tineri promițători din România cu vârsta cuprinsă între 20 și 25 de ani, care conduc schimbarea, indiferent de domeniu – fie că este vorba de un impact semnificativ în comunitate, realizări artistice excepționale, performanțe academice deosebite sau succese în sport.

În cadrul programului, aceștia vor porni într-o călătorie transformațională, vor naviga prin complexitățile leadership-ului modern, înțelegându-i originile și evoluția, și vor aborda subiectul inteligenței artificiale ca instrument ce poate aduce beneficii în comunitate. Totodată, vor dezvolta o conexiune profundă cu ei înșiși, cu ceilalți participanți și cu mediul lor, cultivându-și capacitatea de reziliență și autoconștientizare.

THE Leadership School este un proiect unic cu o viziune curajoasă, scopul acestuia fiind să schimbe paradigme, să antreneze excepționalul, să testeze limitele fizice, spirituale și cognitive, dar și să creeze o comunitate de tineri care vor conduce schimbarea și vor contribui la creșterea comunităților din România. Ne propunem să antrenăm un nou tip de lider, care să integreze toate modelele de leadership de până acum și să-și construiască singur propriul model, mai puternic, mai rezistent, gata să stăpânească viitorul.”, declară Beatrice Alexandrescu, director general Fundația Leaders.

Programul se va desfășura pe parcursul a7 zile, în perioada 28 iulie – 3 august, în Sibiu, și va include workshopuri, sesiuni de învățare experiențială, sesiuni de inspirație alături de lideri autentici din România, precum și o simulare de leadership în beneficiul unei comunități. În cadrul acestei simulări, participanții vor fi plasați în inima unei comunități reale din România, unde vor fi încurajați să identifice și să răspundă unor nevoi sau probleme existente prin proiecte și inițiative ce mobilizează membrii acesteia.

Tinerii interesați să se înscrie în program au posibilitatea de a aplica online prin completarea unui formular detaliat disponibil pe website-ul dedicat. Înscrierile se desfășoară până pe 19 iunie 2024.

Procesul de selecție include, de asemenea, susținerea unui set de interviuri care va permite evaluarea abilităților, motivației și potențialului fiecărui candidat.

Mai multe informații despre program, condiții de participare și înscrieri sunt accesibile pe https://leaders.ro/theleadershipschool/.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial