mar. oct. 22nd, 2024

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe str. A. Șerban Cioculescu, pe raza orașului Găești, un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani.

Conducătorul auto a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, fiind indicat un rezultat cu o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, iar, în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au depistat în trafic, la intersecția drumului comunal 42 cu drumul național 71, în afara localității Conțești, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din județul Ilfov.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul nu era înmatriculat în circulație, iar plăcuțele cu număr de înmatriculare ale acestuia ar fi fost false.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută de art. 334 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au surprins în trafic, pe raza orașului Fieni, un bărbat, de 55 de ani, din comuna Buciumeni, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

sursa: Poliţia Dâmboviţa