23 februarie 2024
Pro TV, cinci zile de programe speciale pentru împlinirea a 20 de ani de la lansare. O ediție specială Vocea României de 1 Decembrie

Pro TV, cinci zile de programe speciale pentru împlinirea a 20 de ani de la lansare. O ediție specială Vocea României de 1 Decembrie

pro-tv-1-dec2015Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la lansare, Pro TV a pregătit cinci zile de programe speciale, care combină “divertismentul, acțiunea și spiritul românesc tradițional”, potrivit unui comunicat de presă al televiziunii. Pe 1 Decembrie, postul TV va difuza de la ora 20.30 o ediție specială a show-ului Vocea României.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, programul special pregătit de Pro TV în intervalul 27 noiembrie – 1 Decembrie.

Vineri, 27 noiembrie, Pro TV va difuza prima ediție live a show-ului Vocea României.

Sâmbătă și duminică, 28 și 29 noiembrie, televiziunea va difuza două blockbustere: Avatar și 007: Coordonata Skyfall.

Luni, 30 noiembrie, Pro TV va difuza o ediție specială MasterChef în care concurenții vor găti rețete vechi românești.

Marți, pe 1 Decembrie, care este și ziua postului de televiziune, Pro TV va difuza începând cu ora 7.00 dimineața o ediție specială Știrile Pro TV. Timp de șase ore, echipa știrilor va prezenta subiecte și povești.

De la ora 13:00, urmează o ediție specială a emisiunii Ce spun românii, prezentată de Cabral, în care concurenți vor fi vedete care au apărut în emisiunile Ferma Vedetelor și Sunt celebru, scoate-mă de aici! Acestea se vor lupta să câștige o sumă cât mai mare de bani, pe care o vor dona către o cauză socială.

La ora 14:00, postul va difuza filmul Aventurile lui TinTin: Secretul Licornului, iar ediția specială La Măruță, care va începe la 16:15, vine cu o confruntare între munteni, moldoveni și ardeleni.

Știrile PRO TV sunt, ca de obicei, de la 19:00, când Andreea Esca, va spune pentru „Bună seara, România, Bună seara, București”.

De la 20:30, postul de televiziune va difuza o ediție specială a show-ului Vocea României, cu ocazia Zilei Naționale a României și a PRO TV.

sursa – paginademedia.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial