lun. oct. 28th, 2024

marius-caraveteanu„Bugetul este mai mic anul acesta decât anul trecut, nevoile oraşului Răcari sunt imense, mai ales că ne pretindem oraş, dar suntem totuşi cu aspect de rural.

Noi facem tot posibilul să nu ratăm nicio finanţare externă, adică în afara bugetului local: asociere cu Consiliul Judeţean, fonduri guvernamentale şi nu în ultimul rând fonduri europene.

Nu ştiu în iunie în ce măsură se vor putea satisface nevoile comunităţilor locale, dar poate că este un pas înainte faptul că a consultat pe cineva…

Consider că traversăm o perioadă critică din punctul de vedere al încasărilor şi asta şi din cauza situaţiilor economice generale, iar această ştirbire a bugetelor locale a fost tot ce ne lipsea în această perioadă.

Speranţele pentru iunie sunt mici în ceea ce mă priveşte având în vedere şi situaţia economică la nivel naţional şi faptul că în fiecare zi asistăm la o telenovelă care se cheamă «guvernarea României».

Avem nevoie de cel puţin un milion de lei ca să satisfacem micile «pofte» şi să mai schimbăm ceva în localitate. (…)

Ne-ar trebui măcar un milion de lei ca să avem «bani de pâine»…”, a declarat primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu.