29 martie 2024
Primarul de la Corbii Mari: “Sunt dezamăgit și revoltat după decizia de excludere din partid a preşedintelui Adrian Ţuţuianu”

Primarul de la Corbii Mari: “Sunt dezamăgit și revoltat după decizia de excludere din partid a preşedintelui Adrian Ţuţuianu”

banica1“Sunt dezamăgit și revoltat după decizia Comitetului Executiv Național de excludere din partid a președintelui PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu.
Dezamăgit – pentru că am crezut ca un naiv că un interes general mai mare va depăși intrigile unor personaje minuscule.
Revoltat – pentru că am ajuns, ca organizație, ca oameni care am muncit din greu pentru acest partid, să fim executați fără nic…iun argument rațional.Eu știu așa: că PSD Dâmbovița a avut un lider – pe Adrian Țuțuianu – cu care a câștigat zdrobitor toate luptele pe care le-a purtat. Nu știu unde erau atunci indivizii care se ocupă cu înregistrări, dar știu unde eram noi și știu cine era în fruntea noastră. Pentru mine și pentru foarte, foarte mulți colegi Adrian Țuțuianu rămâne președintele incontestabil al PSD Dâmbovița.

P.S: Știu că e o decizie a Comitetului Executiv, dar eu propun să o tratăm cu aceeași „prețuire” cu care a tratat și Comitetul scrisoarea noastră de susținere pentru Adrian Țuțuianu”, a scris pe facebook Ionuţ Bănică, primarul comunei Corbii Mari.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial