2 mai 2024
Primarul comunei Butimanu, exemplu de AȘA, DA, de Ziua Națională a României! ”Am decis să sărbătorim prin muncă, am mers pe șantierele din comuna noastră. Se asfaltează în forță”

Primarul comunei Butimanu, exemplu de AȘA, DA, de Ziua Națională a României! ”Am decis să sărbătorim prin muncă, am mers pe șantierele din comuna noastră. Se asfaltează în forță”

La mulți ani, români, La mulți ani, tuturor locuitorilor comunei Butimanu, La mulți ani, România!

Suntem într-o zi atât de importantă pentru noi toți, 1 decembrie, Ziua Națională a României. Îmi îndrept gândurile bune către toți locuitorii comunei noastre, către cei de acasă ori cei plecați peste granițe, vă doresc tuturor sănătate, liniște, putere și bucurii alături de cei dragi!

Misiunea mea este binele comunității, iar pentru asta lucrez, zi de zi, alături de echipa mea de la primărie.

Nici astăzi nu este o excepție, chiar dacă este sărbătoarea tuturor românilor. Am decis să sărbătorim prin muncă, așa că am mers pe șantierele din comuna noastră.

În localitatea Ungureni se asfaltează în forță. După cum știți, alături de Consiliul Județean Dâmbovița, derulăm un proiect extrem de important pentru satele din Butimanu și reușim să asfaltăm pe aproape 8500 de metri.

După Ungureni, vine rândul satelor Lucianca, Sterianu și Bărbuceanu, iar astfel străzile din comuna noastră vor fi asfaltate.

Sunt lucrări de aproape un milion de lei, contribuția comunei noastre fiind de 50 la sută, iar jumătate înseamnă sprijinul celor de la CJ Dâmbovița, cărora vreau să le mulțumesc.

Mă bucur că societatea care lucrează pentru asflatare muncește în ritm alert, sunt oameni serioși alături de care sperăm să derulăm și alte proiecte în viitor.

Comuna Butimanu continuă să se dezvolte. Împreună reușim să ducem planurile bune la capăt.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor, dar vă asigurăm că la finalul acestora ne vom bucura de un confort sporit.

La mulți ani, dragi români!”, a transmis Gabriel Dragnea, primarul comunei Butiumanu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial