23 aprilie 2024
Prevenirea ISU Dâmboviţa, fără efect! Incendiile de vegetaţie, din ce în ce MAI MULTE!

Prevenirea ISU Dâmboviţa, fără efect! Incendiile de vegetaţie, din ce în ce MAI MULTE!

Echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• În această perioadă, pompierii dâmboviţeni au intervenit la trei incendii de vegetaţie, în care au ars cca.2(două) hectare de vegetaţie uscată, astfel:

 Detaşamentul Titu (oraş Titu/sat Fusea – 10ha);

 Garda Potlogi (com.Corbii Mari/zona A1/km.54 – 3ha);

• Luni – 29 iulie, la ora 10:52, pompierii de la Detaşamentul Moreni au fost solicitaţi în localitatea I.L.Caragiale pentru asigurarea zonei în urma producerii unui accident rutier;

• Luni – 29 iulie, la ora 12:23, pompierii de la Detaşamentul Titu au fost solicitaţi pe str.I.C.Vissarion din oraşul Titu pentru a transporta o persoană supraponderală, din apartamentul său, la ambulanţa SAJ;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 35 de solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, lipotimie, cefalee, afecţiuni respiratorii, dureri abdominale şi lombare. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

ATENŢIE CETĂŢENI !

„ÎN PERIOADELE DE CANICULĂ ŞI SECETĂ PRELUNGITĂ ARDEREA MIRIŞTII, VEGETAŢIEI USCATE ŞI A RESTURILOR VEGETALE ESTE INTERZISĂ”.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial