4 mai 2024
Pregătirile pentru Târgul Anual de la Titu au intrat în linie dreaptă DCIM\101MEDIA\DJI_0158.JPG

Pregătirile pentru Târgul Anual de la Titu au intrat în linie dreaptă

Cu puțin timp înainte de evenimentul așteptat de către locuitorii din orașul Titu și din împrejurimi, pregătirile pentru Târgul Anual au intrat în linie dreaptă.

De data aceasta, târgul se va desfășura într-o nouă locație, la Hagioaica, pe drumul DJ 701 A, între 14 și 16 septembrie 2023.

Pentru a asigura buna funcționare a evenimentului, au fost realizate mai multe lucrări premergătoare:

🔹Pregătirea terenului: Organizatorii au lucrat intens pentru a pregăti terenul în vederea desfășurării târgului. Terenul a fost curățat și pregătit pentru a găzdui numeroasele standuri și activități planificate.

🔹Instalarea infrastructurii electrice: Pentru a asigura alimentarea cu energie electrică necesară desfășurării evenimentului, au fost instalate cabluri electrice și un transformator de 400 kwa.

🔹Amenajarea aleilor pietonale și a cailor de acces interioare atât pentru autovehiculele de aprovizionare, participanți cât și pentru vizitatori, pentru a asigura un acces facil și sigur.Totodată, vizitatorii au la dispoziție 5000 mp pentru parcarea autovehiculelor personale.

🔹Instalarea toaletelor publice și apă curentă: asigurarea igienei este o prioritate, motiv pentru care au fost montate toalete publice echipate cu fose septice și 3 cișmele cu apa potabilă.

🔹Sistemul de iluminat: În vederea desfășurării unor evenimente și activități în timpul serilor, a fost instalat un sistem de iluminat adecvat.Pentru diverse probleme, sugestii sau reclamații, vă așteptăm la sediul administrativ instalat la intrarea în târgul anual.Este important de menționat că, din cauza legislației în vigoare, nu a fost posibilă asfaltarea sau betonarea căilor de acces, deoarece terenul a fost declarat ca fiind pășune.

Târgul Anual a fost mutat în noua locație din cauza unor factori precum demararea lucrărilor la proiectul de “Lărgire la 4 benzi DN7 Baldana – Titu km 30+950 – km 52+300” și reducerea suprafeței terenului deținută de Primărie la doar 5000 de metri pătrați.

Cu toate acestea, organizatorii sunt hotărâți să ofere o experiență memorabilă pentru toți participanții și vizitatorii, în noul cadru de la Hagioaica.

Astfel, vă invităm cu drag să vă alăturați și să vă bucurați de Târgul Anual din 14 până în 16 septembrie 2023, unde veți găsi o varietate de produse și activități pentru întreaga familie.

sursa: Primăria Titu

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial