18 aprilie 2024

Prefectura Dâmboviţa îşi pune în cap MDI-ul! Acuză postul patronat de Miculescu de dezinformare! Fără dovezi clare…

www.mariusbuga.ro_images_prefecturadbAvând în vedere apariţia unui material publicat de către un post regional de televiziune, prin care dezinformează cetăţenii cu privire la activitatea prefectului judeţului, dorim să facem următoarele precizări: Urmare adresei nr. 458/16.11.2015 emisă de Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa şi înregistrată la Instituţia Prefectului – judeţul Dâmboviţa cu nr. 9269/16.11.2015, s-a adus la cunoştinţă că domnul Lixandru Marin, având funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Gura Foii, a fost exclus din partid prin Hotărârea nr. 95 a Biroului Permanent al Organizaţiei Judeţene Dâmboviţa a PSD din 10.11.2015.

În conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2, lit. h^1, şi art. 12, alin. 3 din Legea 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, modificată, Partidul Social Democrat a solicitat Instituţiei Prefectului – judeţul Dâmboviţa încetarea de drept a mandatului consilierului local Lixandru Marin, înainte de expirarea duratei normale a acestuia, ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărei listă a fost ales. Astfel, având în vedere articolele expuse, în temeiul art. 26, alin. 1 din Legea nr. 340/2004 privind prefectul şi instituţia prefectului, republicată, a fost emis în data de 25 noiembrie 2015 Ordinul nr. 257 privind constatarea încetării de drept a mandatului consilierului local, Lixandru Marin, înainte de expirarea duratei normale a mandatului acestuia şi declararea ca vacant a locului de consilier local în cadrul Consiliului Local Gura Foii.

Considerăm că minima documentare, atunci când se dore şte informarea corectă a cetăţenilor, este extrem de necesară, iar postul de televiziune nu a realizat acest lucru. S-a efectuat un singur apel telefonic din partea postului către prefectul judeţului, Ioan Marinescu, vineri, 11.11.2015, ora 16.56, în rest sunt doar speculaţii.

 

Biroul de presă al Instituţiei Prefectului Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial