25 aprilie 2024
Prefectul județului Dâmbovița – ”Târgoviștea are nevoie de locuri de muncă bine plătite, de turism, de investiții solide și de o administrație suplă și eficientă”

Prefectul județului Dâmbovița – ”Târgoviștea are nevoie de locuri de muncă bine plătite, de turism, de investiții solide și de o administrație suplă și eficientă”

”Într-o zi de sfântă sărbătoare creștină, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa a participat la festivitatea dedicată celebrării Zilelor Municipiului Târgoviște. Ședința festivă s-a desfășurat la Complexul Muzeal Curtea Domnească, un loc încărcat de istorie și de cultură.

” Este un bun prilej să le transmit tuturor târgoviștenilor, dar și tuturor celor care poartă numele Maicii Domnului, ocrotitoarea orașului, urările mele de sănătate, prosperitate și La Mulți Ani.

Târgoviștea este fosta Cetate de Scaun a Țării Românești, are un trecut bogat și glorios și merită, în egală măsură, un viitor european, prosper și plin de semnificație.

Târgoviștea face pași spre dezvoltare, ceea ce este de apreciat. Datoria noastră, a tuturor celor care ne aflăm astăzi aici, este să creăm condițiile necesare pentru ca familiile tinere să-și dorească să rămână și să trăiască aici sau, eventual, să se întoarcă.

Târgoviștea are nevoie de locuri de muncă bine plătite, are nevoie de turism, de investiții solide, are nevoie de administrație suplă și eficientă și are nevoie de dezvoltare urbanistică, de educație și sănătate la cel mai înalt nivel.

Târgoviștenii au dreptul și merită o viață prosperă în orașul lor. Acestea sunt gândurile mele, la zi aniversară. Îmi doresc ca prin activitatea Instituției Prefectului să contribui la dezideratul târgoviștenilor de a trăi într-un oraș și într-un județ în care lucrurile încep să se miște în direcția cea bună”, a spus prefectul, Aurelian Popa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial