25 aprilie 2024
Preşedintele PDL Florin Popescu – “Pesedişti, opriţi-vă înainte de a face rău României în Europa!”

Preşedintele PDL Florin Popescu – “Pesedişti, opriţi-vă înainte de a face rău României în Europa!”

“Inițiativa PSD, anunțată de eurodeputata Rovana Plumb, de a cere discutarea României la Bruxelles și evocarea sancțiunilor europene pentru România, reprezintă o atitudine pur și simplu antinațională. Ura politică a PSD și USL față de guvern pare a fi atât de profundă, încât opoziția vrea să pedepsească toată România doar pentru că are un guvern al Partidului Democrat Liberal.

Reamintim dâmbovițenilor că Rovana Plumb, europarlamentar PSD, a fost asumată și susținută de organizația județeană PSD Dâmbovița în 2009, când a candidat pe listele PSD pentru Parlamentul European.

Subliniem, de asemenea, că județul Dâmbovița ocupă primul loc pe țară din punctul de vedere al fondurilor europene atrase pe cap de locuitor. Orice sancțiuni soldate cu oprirea plăților europene către România ar afecta puternic județul nostru, care are proiecte de peste 500 de milioane de euro.

De aceea, cerem PSD Dâmbovița să se delimiteze public de Rovana Plumb și să își ceară scuze pentru afirmațiile eurodeputatei pe care a susținut-o expres în 2009 și o susține în continuare.

Preşedinte PDL Dâmboviţa,

Florin Popescu”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial