joi. sept. 19th, 2024

O relație de dragoste s-a sfârșit brutal, la Târgoviște.

O fată în vârstă de 19 ani a cerut ajutor la 112 după ce ar fi fost sechestrată și bătută de iubitul ei.

Reclamanta le-a povestit anchetatorilor că tânărul, de 23 de ani, ar fi fost gelos pe ea fără motiv, iar de aici s-ar fi certat rău, iar apoi au ajuns la bătaie.

Mai mult, aceasta susține că ar fi vrut să plece din locuință, iar iubitul ar fi ținut-o acolo împotriva voinței ei.

Cel vizat a fost dus la secție pentru audieri.

Reținut 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie

La data de 16 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un tânăr de 23 ani, a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Din investigațiile efectuate a rezultat că bănuitul, în seara zilei de 15 septembrie a.c., pe fondul geloziei și al consumului de alcool, nu i-ar fi permis concubinei acestuia, o tânără de 19 de ani, să părăsească domiciliul din municipiul Târgoviște și ar fi agresat-o fizic.

În urma completării formularului de evaluare a riscului, a rezultat risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile. Astăzi, 17 septembrie, tânărul urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, arată IPJ Dâmbovița.