24 aprilie 2024

Potlogi – Violență în familie, lovire şi răpire

scandmPoliția dâmbovițeană vă informează:

În cursul nopții de 28 spre 29 iulie a.c., la ora 03:59, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către o femeie din Câmpina cu privire la faptul că, un bărbat, concubinul său, ar fi luat cei 3 copii minori și ar fi plecat la domiciliu.

De îndată, o echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit următoarele:

La data de 28 iulie a.c., tânăra și concubinul său, împreună cu cei 3 copii, s-au deplasat la părinții săi, domiciliați pe raza localității Potlogi, unde au participat la un eveniment. Ulterior, în urma unui conflict cu concubinul său, acesta ar fi agresat-o și ar fi plecat cu minorii la domiciliul lui din Câmpina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

De asemenea, pe numele bărbatului de 34 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Totodată, polițiștii au solicitat Poliției Municipiului Câmpina efectuarea de verificări la domiciliul celor 2, din Câmpina, împreună cu reprezentanții D.G.A.S.P.C pentru a se stabili situația minorilor.

Minorii au fost depistați la locuința din Câmpina, urmează a fi conduși la sediul poliției, împreună cu mama lor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial