mar. oct. 8th, 2024

O şoferiţă care ar fi fost sub influenţa alcoolului ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit maşina unui bărbat, aseară, în comuna Potlogi.

Femeia în vârstă de 48 de ani este de fel din Odobeşti şi circula spre Potlogi când la un moment dat nu ar mai fi reuşit să îşi menţină direcţia, ar fi intrat cu autoturismul pe celălalt sens de mers şi s-a ciocnit cu o maşină condusă de un bărbat din Corbii Mari.

Nimeni nu a fost rănit în urma coliziunii, dar agenţii sosiţi acolo au dus-o pe şoferiţă la camera de gardă pentru a i se recolta probe de sânge şi pentru a i se stabili valoarea exactă a alcoolemiei.

“În cursul serii trecute, 1 octombrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați de către un bărbat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Potlogi.

Din cercetările efectuate, s-a constatat că o femeie, de 48 de ani, din comuna Odobești, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul județean 711 A, în localitatea Potlogi, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Corbii Mari.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, șoferița prezentând o alcoolemie cu o valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice”, a menţionat IPJ Dâmboviţa.