29 martie 2024

Pompierii dâmboviţeni, chemaţi la nouă incendii în gospodării!

casa-vlaAcţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa

în perioada 13 – 19 februarie 2017.

În perioada 13 – 19 februarie 2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 9 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere), 5 acţiuni pentru asigurare zonă, 1 acţiune pentru asistenţa persoanelor şi 9 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (salvare animal şi degajare de ţurţuri).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 142 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 14 controale pe linia prevenirii incendiilor şi4 controale pe linia avizării – autorizării, fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale principale (9 avertismente şi 1 amendă cu un cuantum de 500 lei). Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă, fiind executate exerciţii de evacuare şi exerciţii de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial