8 mai 2024

Poliţistul local prins dormind în maşina de serviciu, sancţionat de superiori

pollocalComunicat de presă

În ceea ce privește evenimentul neplăcut consumat în data de 3.03.2016, fapt prezentat în mass-media, vă informăm că asupra polițistului local implicat în acest caz s-au luat măsuri disciplinare. Astfel, lucrătorul Poliției Locale Târgoviște a fost sancționat, prin Decizia nr. 5022/07.04.2016, cu „diminuarea drepturilor salariale cu 10% pe o perioadă de o lună”, conform Art. 77, alin. (3), lit. b) din Legea 188/1999, republicată, privind Statutul Funcționarilor Publici.

Menționăm că polițistul local în cauză se află la prima abatere, iar în plus față de sancțiunea disciplinară aplicată, i s-a pus în vedere respectarea cu strictețe atât a atribuțiilor de serviciu, cât și a normelor de conduită prevăzute de lege.

Precizăm încă o dată faptul că Poliția Locală Târgoviște își asumă cele întâmplate și îi asigură pe târgovișteni că își desfășoară activitatea în slujba și în interesul acestora, pe bazaprincipiilor încrederii, proximităţii şi proporţionalităţii, deschiderii şi transparenţei, eficienţei şi eficacităţii, răspunderii şi responsabilităţii, imparţialităţii şi nediscriminării.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial