28 aprilie 2024
Polițiștii rutieri din Dâmbovița, Prahova, Ilfov și Argeș, acțiune cu efective mărite, pe DN 7 și DN 72

Polițiștii rutieri din Dâmbovița, Prahova, Ilfov și Argeș, acțiune cu efective mărite, pe DN 7 și DN 72

Polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe drumurile naționale 7 și 72, pentru creșterea gradului de siguranță

La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 10:14:00, respectiv 15:00-19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița, în colaborare cu polițiștii rutieri din Prahova, Ilfov și Argeș, au organizat o acțiune care a avut ca obiectiv principal creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, precum și prevenirea accidentelor de circulație.

Acțiunea a fost desfășurată pe drumurile naționale 7 și 72, unde, pentru neregulile descoperite în trafic, au fost aplicate 248 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 48.000 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 129 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 62 pentru neportul centurii de siguranță și 2 pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare și au reținut 14 permise de conducere, dintre care 10 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 2 pentru depășiri neregulamentare, unul pentru conducere agresivă și unul pentru neacordare prioritate vehicule.

sursa: Poliția Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial