joi. oct. 24th, 2024

www.mariusbuga.ro_images_fienic4Grupare infracţională specializată în furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, destructurată

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni, în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Braşov şi Prahova,  au documentat activitatea infracţională a şapte persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt.

Din cercetări, a reieşit faptul că în perioada 2012-august 2014, acestea ar fi sustras diverse bunuri din 27 de locuinţe, anexe gospodăreşti şi societăţi comerciale ce aveau ca obiect de activitate exploatare silvică, toate situate pe raza judeţelor Dâmboviţa, Prahova şi Braşov.

Totodată, s-a stabilit că pe raza judeţului Dâmboviţa, bărbaţii, cu vârste cuprinse între 29 şi 47 de ani,  ar fi comis patru infracţiuni de furt, cauzând un prejudiciu de 40 000 de lei.

Bunurile sustrase ( aparatură electrocasnică, unelte şi scule electrice, cablu electric şi  furtun) au fost recuperate integral şi restituite părţilor vătămate.

Cei în cauză au fost prezentaţi magistraţilor pentru luarea măsurilor legale ce se impun, instanţa dispunând arestarea preventivă a doi dintre aceştia, iar faţă de alţi doi măsura arestării la domiciliu şi control judiciar.