2 mai 2024
Polițiștii de la Rutieră, coșmarul mai multor șoferi opriți în trafic

Polițiștii de la Rutieră, coșmarul mai multor șoferi opriți în trafic

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

În jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au oprit pentru control, pe drumul național 71, în localitatea Moțăieni, un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani, din Pucioasa.

Conducătorul auto a fost testat de către polițiști pentru depistarea consumului unor substanțe psihoactive, moment în care, acesta ar fi prezentat un rezultat preliminar pozitiv, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au depistat, pe raza localității Ciocănești, la intersecția drumului județean 701B cu drumul comunal 160, un bărbat de 42 de ani, din Ciocănești, în timp ce ar fi condus un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au oprit pentru control, pe drumul județean 601A, pe raza comunei Brezoaele, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au surprins un bărbat de 62 de ani, din Doicești, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul național 71, în localitatea Bungetu, cu viteza de 105 km/h.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, în cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial