3 mai 2024
Polițiștii de la Rutieră, controale la prima oră în trafic

Polițiștii de la Rutieră, controale la prima oră în trafic

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

În jurul orei 07:31, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 34 de ani, din Frasinu, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DJ 720A, în comuna Finta, deși ar fi consumat băuturi alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au surprins un bărbat de 55 de ani în timp ce ar fi condus un autoturism fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, șoferul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi conducători auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, un alt bărbat 41 de ani a fost depistat de polițiștii de la Secția nr. 3 Poliție Rurală Butimanu în timp ce ar fi condus un tractor, pe drumul județean 711, fără a deține permis de conducere. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial