19 aprilie 2024
Poliţia Locală Târgovişte se vrea ÎN SLUJBA CETĂŢENILOR!

Poliţia Locală Târgovişte se vrea ÎN SLUJBA CETĂŢENILOR!

1Comunicat de presă

În perioada 1.04.2016-30.04.2016, Poliția Locală Târgoviște desfășoară la nivelul municipiului campania de informare „În slujba cetățeanului”. Acțiunea are ca obiectiv creșterea gradului de interes al târgoviștenilor cu privire la atribuțiile instituției și la modul în care polițiștii locali își derulează activitatea.

Astfel, în cadrul acestei campanii sunt distribuite pliante, iar lucrătorii Poliției Locale Târgoviște vin în sprijinul cetățenilor din municipiu cu toate informațiile de care au nevoie, cu scopul de a fi cât mai aproape de aceștia și de a le rezolva cu promptitudine problemele cu care se confruntă.

Subliniem faptul că Poliția Locală Târgoviște este permanent la dispoziția cetățenilor, un serviciu operativ în slujba târgoviștenilor, pregătită în orice moment de acțiune și intervenție.

Și pentru că necesitățile comunității sunt prioritare în activitatea noastră, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință sugestiile dumneavoastră sau eventualele sesizări la numerele de telefon: 0245/631 895, 0785 212 904, 0731 327 436, dar și la adresa de e-mail: contact@politialocalatargoviste.ro.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial