3 mai 2024

Poliţia Dâmboviţa – Trafic şi consum de substanţe interzise, violenţă între studenţi

uvalahiaPOLIŢIA DÂMBOVIŢEANĂ, ALĂTURI DE STUDENŢI

Poliţiştii dâmboviţeni au acționat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în rândul studenților în anul universitar 2015 – 2016

La nivelul judeţului Dâmboviţa, pentru un an universitar în linişte, au fost dispuse măsuri pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică în zona centrelor, campusurilor universitare şi a căminelor studenţeşti, în anul de învăţământ 2015 – 2016.

Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale comise în zona centrelor sau campusurilor universitare şi a căminelor studenţeşti, cum ar fi comerţul ilicit, furturile de/din auto, din camere de cămin, trafic şi consum de substanţe interzise, violenţa între studenţi.

Efectivele de ordine publică au avut o prezenţă activă în locurile din campusurile universitare unde se află amplasate localuri de alimentaţie publică, discoteci sau baruri, acţionând pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a altor fapte de natură penală ori contravenţională.

De asemenea, poliţiştii au acordat sprijin pentru asigurarea corespunzătoare a pazei sediilor universitare şi creşterea eficienţei activităţii de control acces, potrivit prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza bunurilor, cu modificările şi completările ulterioare.

În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.400 de lei și a fost constatată în flagrant o infracțiune de furt.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial