2 mai 2024

Poliţia Dâmboviţa, echipaje suplimentare pentru Bacalaureat!

www.mariusbuga.ro_images_bac1Sesiunea august 2016 a examenului de Bacalaureat, în siguranţă

 Pe 16 august, au început probele examenului național de Bacalaureat – sesiunea august 2016. La nivelul județului Dâmbovița, au fost constituite dispozitive suplimentare pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a examenului.

Efectivele de ordine publică, aflate în teren, acționează pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în zona centrelor de examinare, a centrelor unde sunt constituite comisii/subcomisii de evaluare a lucrărilor şi de soluţionare a contestaţiilor, precum şi pe timpul transportului lucrărilor de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare, respectiv de la centrele zonale de evaluare la centrele de contestaţii şi retur.

Polițiștii vor acţiona și pentru a depista şi a lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică, centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Succes tuturor celor care susţin examenul!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial