4 mai 2024
Poliţiştii dâmboviţeni s-au plimbat prin baruri şi discoteci! Vezi scopul!

Poliţiştii dâmboviţeni s-au plimbat prin baruri şi discoteci! Vezi scopul!

În acest week-end, poliţiştii dâmboviţeni au avut o prezenţă activă în stradă, acţionând pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în zona barurilor şi discotecilor şi pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale

În zilele de 17 şi 18 august a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa au desfăşurat un ansamblu de activităţi preventiv-reactive, ce au avut drept obiectiv asigurarea unei prezenţe active a poliţiştilor în teren pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică şi asigurarea cadrului operaţional necesar diminuării fenomenului infracţional, în zona barurilor şi discotecilor .

Acţiunea s-a desfăşurat atât în municipiile Târgovişte şi Moreni şi oraşele Găeşti, Pucioasa, Fieni, Răcari, Titu, cât şi în localităţile din mediul rural Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 391 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 50 000 lei, fiind depistaţi în trafic 4 conducători auto care se aflau la volan, fie sub influenţa băuturilor alcoolice, fie fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Exemple:

1. Pe D.N. 7, pe raza localităţii Serdanu, poliţiştii rutiri l-au depistat pe numitul P.C., de 19 ani, din comuna Lunguleţu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

2. Pe D.N. 72, pe raza localităţii Răzvad, poliţiştii rutiri l-au depistat pe numitul N.F., de 21 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

3. Lucrătorii Poliţiei Oraşului Pucioasa au oprit pentru control în trafic un autoturism, condus de F.V., de 47 de ani, din Oraşul Pucioasa, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (O.U.G 195/2002 R)

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial