20 aprilie 2024

PNL Târgovişte îşi revine! Ce schimbări benefice s-au produs!

m-carav-pnl „În urmă cu ceva vreme Biroul Politic Judeţean a luat decizia de a dizolva Biroul Politic Local Târgovişte alături de Moreni, Pietroşiţa şi Pucheni. Aceasta este o măsură organizatorică şi nu una sancţionatorică, aşa cum interpretează unii colegi de-ai noştri alimentaţi din când în când de alţi colegi cu diverse poziţii în conducerea judeţeană a PNL.

Recomand tuturor să înceteze cu această interpretare, să ţină cont de poziţia Biroului Politic Judeţean… Acum, prin introducerea domnului Aramă în Biroul Politic Municipal, am făcut o reparaţie morală pentru că la alegerile interne ale PNL i s-a interzis să voteze.

A fost un moment delicat atunci când conducerea de la acea vreme a PNL Târgovişte a procedat în acest fel cu un senior al Partidului Naţional Liberal. De asemenea, Teodor Bâte, o personalitate marcantă a liberalismului dâmboviţean a fost lăsat la o parte. Amândoi fac parte din noul Birou Politic Municipal Târgovişte.

La propriu avem uşa închisă, dar la figurat uşa Partidului Naţional Liberal este deschisă tuturor simpatizanţilor PNL, tuturor celor care au ceva de spus în politica liberală dâmboviţeană”, a declarat preşedintele interimar al PNL Târgovişte şi preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu.

„De asemenea, ca o noutate, în Biroul Politic Judeţean au fost primiţi noi colegi şi fac trimitere la domnul Adrian Chiţescu, care este vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, domnul Mihai Drugă, domnul Pavel Babeu şi domnul Cornel Coman.

Domnul Pavel Babeu este secretar general adjunct, iar domnul Cornel Coman este preşedintele interimar al Organizaţiei Oamenilor de Afaceri. Vineri o să avem primul Biroul Politic Judeţean în noua componenţă”, a declarat liderul PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial