27 aprilie 2024
PNL Dâmboviţa, dezvăluiri despre întâlnirile preşedintelui PSD Dâmboviţa

PNL Dâmboviţa, dezvăluiri despre întâlnirile preşedintelui PSD Dâmboviţa

Webp.net-resizeimage (2)În timp ce critica, arunca cu pietre, își punea fel si fel de intrebări retorice legate de responsabilitate față de cetățeni în cazul epidemiei cu COVID-19, iată că dl Corneliu Ștefan, însuși președintele justițiar al PSD Dâmbovița, este surprins la acelasi Summit Nato, desfășurat la Bruxelles, stând practic “lipit” de dl Vergil Chițac, confirmat la rândul său cu infecția cu COVID-19. Și domnul Ștefan, la fel ca toți ceilalți participanți la evenimentul NATO a fost înștiințat în data de 6 martie că există un risc major de contaminare întrucât unul dintre membrii delegației franceze a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

↗️Ce ați făcut din acel moment domnule Ștefan? Ați participat la diverse reuniuni luând contact cu sute de dambovițeni, tratând cu indolență și cu iresponsabilitate această problemă care pune in pericol sănătatea celorlalți.

↗️De ce în loc să blamați, nu ați dat dovadă de responsabilitate si de respect față de sănătatea dâmbovițenilor si nu v-ați izolat timp de 14 zile, evitând astfel să vă întâlniți cu sute de oameni?

↗️De cât cinism trebuie să dați dovadă să ne acuzati pe noi, liberalii dâmbovițeni, pentru faptul că am făcut o conferință de presă, în timp ce dumneavoastră, stimate domn, ați stat printre atația oameni, fiind înștiințat de posibilul pericolul pe care însuși îl reprezentați?

Membrii Partidului Național Liberal, inclusiv cei ai Guvernului României au decis sa se izoleze timp de 14 zile. Astfel a fost găsită o alternativă de a continua cu responsabilitate activitatea guvernamentală în sprijinul cetățenilor și de a lua toate măsurile necesare pentru protecția populației.

#RespectațiNuBlamați
#GrijăPentruCetățeni
#CinismPesedist

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial