29 martie 2024
Platforma de comenzi și livrări de mâncare foodpanda și-a lansat operațiunile în Târgoviște

Platforma de comenzi și livrări de mâncare foodpanda și-a lansat operațiunile în Târgoviște

Webp.net-resizeimage (1)Târgoviște, 7 mai 2020 – foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, și-a extins operațiunile în municipiul Târgoviște. Astfel, începând cu această lună, locuitorii din Târgoviște vor putea comanda mâncare prin intermediul platformei de la restaurantele partenere din oraș. Locațiile listate sunt atât parte a unor lanțuri internaționale consacrate precum KFC, cât și restaurante locale, cum ar fi: History, Dava sau Story.

În contextul situației dificile creată de pandemia de coronavirus, foodpanda își continuă extinderea națională și implicit misiunea de a sprijini activitatea restaurantelor locale. Prin stimularea comenzilor în urma deschiderii acestui nou canal de vânzare, foodpanda se asigură că restaurantele din Târgoviște își vor putea utiliza eficient stocurile de materie primă și vor putea susține cheltuielile operaționale.
Totodată, foodpanda oferă activ consultanță pentru noile restaurante partenere listate pe platformă, atât pentru alegerea meniului cu preparate pe care le pot pregăti rapid și în condiții de maximă siguranță, cât și în reorganizarea activității pentru a se adapta mai ușor la segmentul de delivery.
“Începând cu luna mai, am extins operațiunile foodpanda în Târgoviște. Astfel, ne propunem să venim în sprijinul restaurantelor locale pentru a-și putea continua activitatea și în segmentul de delivery și să le oferim consultanța de care au nevoie pentru o adaptare cât mai rapidă. De asemenea, locuitorii municipiului Târgoviște vor putea să își comande mai ușor preparatele favorite de la restaurantele din oraș, care se află în preferințele lor, în condiții optime de siguranță. Întreaga echipă foodpanda se asigură în permanență că toate normele de igienă suplimentare sunt respectate în totalitate”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.
Reprezentanții foodpanda asigură că flota de livratori este pregătită să livreze întregul volum de comenzi în condiții optime și de siguranță. Echipa operațională a platformei este în permanentă legătură cu livratorii, care sunt instruiți constant să respecte toate normele de igienă suplimentare și să utilizeze cu încredere echipamentele de protecție puse la dispoziție de companie, pentru a nu fi expuși la riscul de îmbolnăvire.
Pentru menținerea celor mai bune standarde de siguranță atât pentru clienți, cât și pentru livratori, foodpanda continuă demersurile de promovare a plății cu cardul, în aplicație sau pe website, facilitând astfel o livrare fără interacțiune umană și contribuind la stoparea răspândirii virusului.
Lista completă a restaurantelor partenere din Târgoviște poate fi consultată aici: https://www.foodpanda.ro/city/targoviste

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial