19 aprilie 2024

Planurile primarului de la Găeşti! Bazin de înot, noi blocuri ANL, reabilitarea blocurilor!

grigutaUn bazin de înot didactic, terenuri de sport, o nouă arhitectură în zona centrală, o creşă nouă, asfaltări, Centrul Cultural „Gheorghe Zamfir”, locuri de joacă, decolmatări pe pârâurile Răstoaca şi Clocotici, canalizare la Arsuri, fântâni arteziene! Acestea sunt doar câteva dintre proiectele anului 2017, făcute publice de primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe. Edilul are planuri mari şi anunţă că mare parte dintre obiectivele enunţate au fost deja demarate. Totodată, Grigore Gheorghe a solicitat, pe contul său de Facebook, propuneri de la găeşteni pentru includerea lor în proiectul de buget. Iată aici întreaga listă a angajamentelor primarului, pentru 2017:

„Dragi găeşteni, vin in fața dumneavostră cu obiectivele pe care mi le-am propus pentru anul 2017. Acestea sunt:
1. Bazin didactic de înot, lângă Sala de Sport din incinta Liceului Tehnologic,,Dr. C. Angelescu”. Acest proiect este depus la Compania Națională de Investiții, se află în faza de licitație.
2. Extindere și modernizare Grădinița Inocenta.
3. Construirea a doua blocuri ANL-24 apartamente noi pentru tineri.
4. O noua arhitectură în zona centrală a orașului, prin reabilitarea termică a blocurilor și o coloristică unitară a acestora.
5. La Ministerul Dezvoltării am depus un proiect pentru reabilitarea fostei primării, unde se va înființa Centrul Cultural Gheorghe Zamfir. Acest proiect se va realiza pe fonduri europene.
6. Proiect depus la Compania Naționala de Investiții pentru construirea a doua terenuri de fotbal sintetic, prevăzute cu nocturnă și tribună (un teren se va regăsi lângă Sala de Sport, iar cel de al doilea in incinta Școlii Nr.1) și două noi locuri de joaca moderne (unul lângă Sala de Sport si al doilea in cartierul ANL)
7. Proiect depus la Compania Naționala de Investiții pentru construirea unei creșe în cartierul ANL.
8. Proiect depus la Compania Națională de Investiții pe O.G.28 pentru modernizarea străzilor Tudor Vladimirescu, Vladimir Streinu, Şerban Cioculescu, Matei Basarab , 1 Mai, Atanase Constantinescu, Independentei, Gheorghe Nicolescu, Popa Șapcă, Câmpului, Popa Tănase, Popa Florea, Nicolae Poplacă, Robăneşti, Călugăreni, Griviței, Plevnei si Ecaterina Teodoroiu.
9. Construirea a două terenuri de tenis de câmp lângă Sala de Sport in cartierul Vaideiasca.
10. Repararea acoperișului de la sala de sport din incinta Școlii Şerban Cioculescu
11. Reabilitarea fostei cantine de la Colegiul Național „Vladimir Streinu”.
12. Forarea a doua puțuri de mare adancime (unul in Parcul Central si cel de al doilea in Parcul de la Clubul Copiilor), pentru a oferi cetățenilor noștri apă de calitate și a evita deplasările lungi de la Arsuri.
13. Construirea a 3 fântâni arteziene in parcul central al orașului.
14. Lucrări de asfaltare ce se vor realiza din bugetul local: Strada Vasile Lupu, Strada Marăşti-până la podul de la Pătroaia, Fundătura Republicii, Strada Catane, Fundătura Argesului, parcarea de la obor, parcarea din zona blocului 59 și parcarea din zona blocului 33
15. Construirea de podețe la intrarea in gospodăriile de pe Strada 1Decembrie.
16. S-a depus la Compania Națională de Investiții proiect pentru canalizare și apă în cartierul Arsuri și strada Abatorului.
17. Din bugetul local se va introduce canalizare pe străzile Ştefan Mihăilescu, Eroilor, Fundătura Matei Basarab și se va prelungi canalizarea pe străzile Mărăşti, Viitorului și Popa Tănase .
18. Racordarea la rețeaua de gaze naturale a străzilor: Fundătura Cioculescu, Aleea Primăverii, Argeşului și Viorele.
19. Modernizarea Pieței Agroalimentare ,,Sfântul Ilie”.
20. Decolmatare pe pârâurile Răstoaca și Clocotici.

Acestea sunt principalele obiective pe care mi le-am propus pentru anul 2017 și aștept în continuare propuneri din partea dumneavostră, pe care să le introduc in bugetul anului 2017. Chiar daca par îndrăznețe, așa cum v-am obișnuit, sunt sigur că se vor realiza. Si fiindcă am păşit intr-un an nou, vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordate și vă asigur că voi rămâne același primar pentru toți cetățenii noștri. Vă urez multă sănătate, să aveți un an nou fericit, iar dorințele pe vi le-aţi puneți la trecerea dintre ani să vi se îndeplinească. La multi ani, dragii mei!”, a concluzionat Grigore Gheorghe.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial