1 mai 2024
Pieţarii din Târgovişte, supăraţi foc pe oamenii legii! Vezi de ce

Pieţarii din Târgovişte, supăraţi foc pe oamenii legii! Vezi de ce

9 Comercianţii de legume-fructe, în atenţia poliţiştilor dâmboviţeni !

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfăşurat pe raza municipiului Târgovişte o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite ce se comit în domeniul comercializării legumelor şi fructelor.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au verificat un număr de 17 agenţi economici, aplicând 6 sancţiuni contravenţionale conform Legii 12/1990, a căror valoare însumează 6500 de lei.

Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 750 de kilograme de lugume şi fructe.

Un bărbat a fost depistat de poliţiştii rutieri, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 2 iunie 2013, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu au oprit în trafic pentrul control un autoturism, condus de numitul C.V., de 36 de ani, din comuna Potlogi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit ca bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fiind testat cu aparatul etilotest, numitul C.V a prezentat o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. şi ped de art. 86 alin.1 şi art. 87 alin. 1 din OUG 15/2002.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial