8 mai 2024
Picior de Munte: Operaţiune de salvare spectaculoasă pentru salvarea unui tânăr CAPTIV ÎNTRE BETOANE!

Picior de Munte: Operaţiune de salvare spectaculoasă pentru salvarea unui tânăr CAPTIV ÎNTRE BETOANE!

Viata unui tanar de 19 ani, din Picior de Munte, a fost in mare pericol.

Baiatul a mers la o fosta scoala ajutatoare de unde a vrut sa ia mai multe caramizi din cladirea aflata in paragina. La un moment dat, in timp ce lovea in perete sa cada caramizile, o placa de beton s-a prabusit peste el prinzandu-i piciorul drept dedesubt.

A ramas imobilizat, dar a apucat sa sune la 112 dupa ajutor. La fata locului au sosit de urgenta mai multe echipaje de la politie, ambulanta si pompieri.

Dupa o operatiune de zeci de minute, victima a fost scoasa si dusa cu un elicopter la Spitalul Floreasca din Capitala

Cand au auzit sunetele sirenelor, la fata locului s-au strans mai multi sateni printre care si unul dintre prietenii victimei. Acesta n-a stat pe ganduri cand si-a auzit prietenul strigand dupa ajutor si a sarit imediat sa-l traga de sub daramaturi.

“Am intrat dupa el, a strigat sa intru ca moare si am intrat dupa el si l-am ajutat. Cu ajutorul pompierilor l-am scos afara. Viata mea si a lui erau in pericol, eram sub o placa de ciment”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Adrian Vasile.

Parintii ranitului se aflau la lemne, la padure. Au venit intr-un suflet cand au fost sunati si li s-a spus ce s-a intamplat cu fiul lor.

“Am primit un telefon de la cineva ca e baiatul meu prins, s-a darmat un zid pe el. Am venit cat am putut de repede aici”, ne-a marturisit Gheorghe Ionita.

Un echipaj de la Ambulanta Dambovita i-a acordat ranitului primele ingrijiri.

“I-a prins picioarele, a fost foarte dificil, vreo doua s-au chinuit sa ajungem la el, are o fractura de femur drept”, ne-a precizat dr.Dan Comanescu, medic in cadrul SAJ Dambovita.

Viceprimarul localitatii se teme ca si alti sateni pot fi in pericol din cauza ca proprietarul cladirii nu a luat nicio masura sa asigure zona devenita pericol public.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial