30 aprilie 2024
Petrecere cu droguri și scandal. Ce au pățit patru tineri din Târgoviște. “Strigau ajutor, aoleu, mă omoară!”

Petrecere cu droguri și scandal. Ce au pățit patru tineri din Târgoviște. “Strigau ajutor, aoleu, mă omoară!”

tind7Un scandal monstru izbucnit într-o garsonieră din Târgoviște i-a pus în alertă pe polițiști. Aceștiau au fost chemați de vecini, speriați de strigătele de ajutor care se auzeau din locuință.

tind6În casă, au fost găsiți trei tineri dezorientați și o adolescentă de 17 ani, semiconștientă. Anchetatorii au bănuit că ar fi consumat substanțe interzise, ipoteză confirmată de rezultatele analizelor.

tind8Garsoniera aflată la etajul trei într-un bloc din Târgoviște aparține mamei unuia dintre cei patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 29 ani.

“Strigau ajutor, aoleu, mă omoară! Ajunseseră la faza în care nu mai judecau”, a declarat unul dintre vecini.

tind4După cum povestesc oamenii, băiatul proprietarei s-a întors de curând din Franța și ar fi organizat mai multe petreceri în locuință.

tind3“Se tot auzea țipând, urlând. Se striga ajutor, bușituri, lovituri”, ”s-au dărâmat toate în casă”, au mai spus vecinii.

tind5“Reclamau că tot timpul era zgomot, că nu puteau să doarmă. Bănuielile astea sunt, că au probleme cu drogurile”, a spus Gheorghe Torcea, preşedintele asociaţiei de proprietari.

Imediat ce a fost dată alarma, la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și polițiști.

tind1“Am fost solicitați pentru patru persoane în stare de lipotimie, care prezentau și alte simptome. La fata locului am găsit o tânără de 17 ani, în convulsie și trei persoane conștiente. Tânăra afirmă că ar fi fumat și se simțea rău”, a declarat Alina Ciora, asistent medical SAJ Dâmboviţa.

tindCei patru tineri au fost transportați la spitalul din Târgoviște, unde li s-au făcut teste pentru a se constata dacă au consumat substanțe interzise. Între timp, ancheta a fost preluată de cei de la Crimă organizată. Aceștia trebuie să afle ce s-a petrecut în apartamentul unde au fost găsiți.

elet8Marius Buga, Pro TV“ Potrivit rezultatelor analizelor, trei dintre tineri erau sub influenta substanțelor interzise. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru consum de droguri de mare risc, dar și pentru distrugere, loviri și alte violențe.”

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial